maanantai 9. helmikuuta 2015

Q&A part 2 // I'm sorry



Noniin nyt sain kuvattua tänään videon toisen osan. Olen syvästi pahoillani videon huonosta laadusta (syynä se, että kamera meni tänään juuri sopivasti jotenkin rikki), se että näytän ja kuulostan hirveältä (syynä väsymys) ja siitä että koko video on huono, mutta halusin silti saada sen teille näkyviin :) Joten jos tämä yksi video katsottaisiin sormien läpi?

ps, kohdassa missä puhun ylimielisistä ihmisitä en tarkoita, että he näyttäisivät ylimielisiltä vaan sellaiset ihmiset jotka ovat luonnostaan ylimielisiä. Olin niiiiin hirveän väsynyt kun tein tota ja sen huomaa!!

pps, ulkona tuli todella nopeasti pimeää ja kamerassa se näyttää tummemmalta kuin oikeasti oli :(

// Sorry there's not much to translate :(

Nora

12 kommenttia:

  1. Ootko päättänyt mitä toivot valmistujaislahjaksi?:) siis keväällä kun saat lakin! Onks teillä jotain perinnettä sen suhteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo vielä miettiny eikä oikeen oo mitää sellasta :)

      Poista
  2. Canon 600D aika hyvä jos ei ihan ammattitason vehjettä kumminkaan kaipaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siihen on tietysti vielä ihan rajattomasti niitä objektiiveja ja tuo 600 on kyllä oikein mainio ihan harrastelialle tai sitten 650, objektiiviin kannattaa kuitenkin satsata suosittelen 18-200:sta ja portraittia jossa syväterävyys on niin pieni että tausta blurrautuu erittäin kauniisti muotokuvissa. 18-200 sitten taas toimii hyvin kaikkissa muissa "basic" tilanteissa....

      Poista
  3. Haha niin hyvä video:D mulla on sama toi silmiin katsominen...ei vaan pysty!! Kerran mulle sanottiin siitä ja oon sitten yrittäny harjotella:----D

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva video jälleen! Ei musta haitannut yhtään että meni sanat sekaisin tms, olit niin luontevasti kameran edessä kuitenkin.:) Mistä toi neule muuten on, aivan ihana?!

    www.sarajhs.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Sanoit yhessä kohassa että et jaksa seurata tyyppejä jotka lisäävät vain omasta itsestään kuvia instagramiin mut ite tää sun blogi on pelkästään susta otettuja kuvia ihan samoissa paikoissa, asennoissa jnejne erivaatteet vaan päällä. Tää sun blogi on yhtä ja samaa postausta samallaisten "asukuvien" kera ::/ oon kysyny monilta et lukeeks ne sun blogii nii melkeen kaikki on sanonu ettei oo jaksanu ku kokoaja samoi postauksii :D keksisit uutta eläkä kuvaa vain itseäsi

    VastaaPoista
  6. Olen aikasemmin aatellut et oot jotenkin pinnallinen ihminen:D nyt kun blogia hetken lukenut voin taas todeta itselleni että koskaan ei saa uskoa omia ennakkoluulojaan! Oot ihanan aito ja rohkea! Uskon että tuut pääsemään vielä pitkälle :)

    VastaaPoista
  7. Mitäs muuta sitten lifestyle - ja muoti blogeissa pitäisi kuvata, kuin bloggaajan omaa elämää ja tyyliä tietysti. Asupostauksista joutuu kyllä näkemään vaivaa!

    VastaaPoista

Lukijat