lauantai 21. helmikuuta 2015

Change of the name






I look like a bitch in this photo hahaha! But I'm not




Ajattelin nyt isosiskon innoittama vaihtaa blogin nimeä. Joten tällä omalla nimellä mennään tästä eteenpäin! Eli kuten varmasti olette aiemmin huomanneet, blogini osoitteessa ei ole www:n jälkeen pistettä. Eli osoite on edelleen wwwnoraleino--jne.!

Ja jälleen kerran näitä asukuvia. Nämä ovat tällä kertaa minun ja S:n "ystävänpäivältä". S suostuu tekemään Q&A postauksen kanssani. Eli kysymykset osoitetaan hänelle ja minä kysyn ne häneltä. Tätä emme voi kuitenkaan kuvata ennen kuin saan uuden kameran ja tämän saannin ajankohdasta ei ole harmainta aavistustakaan. Toivottavasti pian. Omakin pitäisi saada myytyä ensin pois alta ja ajattelin tehdä siitä pian postausta!

// So I changed my blog's name inspired by my big sister. So the name of my blog is my own name from now on haha! 

And once again these outfit pictures. These are from me and my boyfriend's "Valentine's day".

Nora

8 kommenttia:

  1. Voitteko odottaa santerin kanssa postauksen tekoa siihen että oot saanut kameran? Ois kiva nähdä videona se! Ja sitten toinen idea ois että kysytään susta ja Santeri vastaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videona me se ajateltiinkin tehdä ja joo ei tehdä sitä ennen kuin saan sen uuden kameran :-) joo hyvä idea myös tuo!

      Poista
  2. Mikä Caralla on? Kun laitoit pari päivää sitten sen kuvan instagramiin siitä :o

    VastaaPoista
  3. Mistä toi neule on? Kiva :)

    VastaaPoista
  4. Moi! Sulta löytyy näköjään toi puhelimeen liitettävä Sony lens G. Olen itsekin harkinnut samaisen hankkimista ja olis tosi kiva jos voisit vähän kertoa siitä. Esim. mitä oot tykänny siitä, onko helppo käyttää, tuleeko hyviä kuvia, jne. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tein siitä syksyllä postauksen, mutta siis se on todella kätevä! Joka paikkaan pystyy ottamaan ja mahtuu jokaiseen kassiin. Käyttö on helppoa ja objektiivin mukana tulee käyttöohjeet miten sitä käytetään :-) laatu on erittäin hyvä!

      Poista

Lukijat