keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Oh my, oh my. . .

Noniin haluaisin mahdollisimman monen mielipiteen tästä kyseisestä asiasta: kummasta osoitteesta ja ulkonäöstä tykkäätte enemmän. Tästä nykyisestä vai TÄSTÄ? Kaipaisin kipeästi jotain uutta, mutta tuo Wordpress vaikuttaa aika vaikealta käyttää. Siis ulkonäön yms suhteen. Ehkä siihen vain tottuu ajan myötä + siellä on aika paljon juttuja mistä pitäisi maksaa. Olen aika kahden vaiheilla.

Tämän blogin osoitetta en saa enää blogloviniin, enkä tiedä miksi. Tuon uuden osoitteen se otti heti! Osoitteeni on bloglovinin mukaan viallinen, joten ??? plaah

Pistäkää mielipiteitä tulemaan :-) ps, huomioikaa, että Wordpressin osoitteen ulkonäkö on vielä kesken

// Okay so I would like as many comments/opinions as possible concerning this matter: which address and outlook you like more. This which is my current blog address or THIS? I really want to do something new, but Wordpress is quite hard to use. Concerning the outlook of the blog I mean. Maybe I'll just get used to it during time + there are many things I should pay for. I'm really in between these two.

I can't get this blog's new address to bloglovin and I don't know why. But of course it accepted that new address haha. 

Tell me your opinions :-)

Nora

15 kommenttia:

  1. Tämä nykyinen ehdottomasti kivempi!

    VastaaPoista
  2. Nykyisestä tykkään enemmän :)

    VastaaPoista
  3. Toi toinen, kivaa vauhtelua! Kunhan sen saa blogloviniin

    VastaaPoista
  4. Tämä on ehdottomasti paras!

    VastaaPoista
  5. word ehdottomasti

    VastaaPoista
  6. Tää on mukavempi

    VastaaPoista
  7. Wordpress on varmasti kivempi kunhan saat sen sivun valmiiks :)

    VastaaPoista
  8. älä nyt tee mitään hetken mielijohtoista päätöstä, koska toi toinen kuitenkin maksaa, kun taas tää bloggeri on täysin ilmainen!

    mut tosta bloglovinista niin ootko poistanu sen sun ”vanhan” blogin eli sen blogin missä osote oli dreaming is believing? koska kokeilin kanssa lisätä tän, niin että pistän osoitteen hakukenttään jne sieltä tulee että lisää blogi josta koitin. mutta kokeile (mikäli siis et oo jo kokeillu!) tehä näin et poista se vanha blogi eka ja sit koitat lisätä tän uuden! eli blog analytics-> edit blog info-> remove blog from your account-> ja sitten kokeilet et miten se lisäis asetuksista tän osotteen sinne! mikäli ymmärsit :D

    VastaaPoista
  9. nykyinen ehdottomasti!:)

    VastaaPoista
  10. Nykyinen!! :)

    VastaaPoista
  11. Wordpressiä itse käyttävänä voin sanoa, että kun sen käyttämiseen tottuu, tuntuu hassulta, että koskaan edes harkitsi niiden välillä - niin paljon miellyttävämpi ja jollain tavalla ammattimaisempi on Wordpress, niin bloggaajan kuin myös lukijoiden näkökulmasta ajateltuna. Ainoana miinuksena (joidenkin maksullisten juttujen lisäksi) olen itse kokenut sen, etten ainakaan itse ole osannut asentaa tuota bloggerin "lue" & lukijat gadgettia blogiin, eli sinänsä sitä voi ehkä olla hankalampi seurata, koska kuitenkin aika monet käyttävät bloggeria blogien lukemiseen. Myös ulkoasun muokkaaminen on kieltämättä hankalampaa ja tietenkin kalliimpaa, jos siitä suostuu maksamaan, mutta mielestäni kyllä sen arvoista :)

    VastaaPoista
  12. Tämä!! Mistä muuten ostit sillon sun 18v synttäreille ne 18 ilmapallot?:)

    VastaaPoista

Lukijat