torstai 31. lokakuuta 2013

Oh what a week

Aika outoa, että oon ollut tällä viikolla joka päivä ihan kuoleman väsynyt. Oon aina ennen ollut paljon pirteämpi. Ehkä mulla on joku aikainen kaamos tai jotain haha! Joka päivä myös hirveä migreeni, mutta eiköhän tästä selvitä niinkuin kaikesta aina!

Tässä olisi nyt vähän huonepostausta video tyyliin ja sitten tämän viikon maanantain asua. Olen kaikki muut päivät pukeutunut niin, että oikeen huomaa, että on otettu vain ensimmäiset vaatteet mitkä sattuu käteen kaapista! Tällä viikolla nukuin myös pommiin HUOM toista kertaa koko opiskeluaikanani. Itse aamu oli niin koominen, kun itse juoksen ympäri taloa huutaen Santerille kaikkea, mutta Santeri otti ihan rennosti ja löntysteli paikasta A paikkaan B ilman minkään näköistä kiirettä. Noh, vaikka sitä poikaystävää saikin sitten odottaa niin ehtisin ihmeellä tunnille!

Toivotaan vain, että huomenna olisi tämän viikon ensimmäinen päivä ilman migreeniä!!


This week I have been so tired every day that I can't even describe it. And that's pretty weird because normally I'm not that tired. I also have had every day this awful migraine but I think I will survive through it and only hope it will stop as soon as possible!

So here is my 'new' room on a video and I also filmed my Monday's outfit so it's on the video too. All the other days this week I've been dressed looking like I didn't think of one second what I would wear! Also this week I slept in for the second time in my whole school time over these years. That morning was so funny. I ran around the house freaking out while Santeri didn't stress at all. He just walked from point A to point B like it was Saturday morning; without no hurry at all. Well though I had to wait for my boyfriend I made it to the first class!

I'm just hoping that tomorrow would be the first day of this week without a migraine!!




Nora

8 kommenttia:

  1. missä sä asut?:)

    VastaaPoista
  2. Moikka, tiedän et sun työpöytä on Ikeasta (eikö?), mutta muistaks millään et minkä niminen se on tms. tai myydäänkö tuollaisia enää?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo enää myynnissä, n puol vuotta sitten ettisin noita mut oli just poistunu valikoimasta :/

      Poista
    2. No voi harmi..kiitos sulle!!:)

      Poista
  3. Mistä sun tuoli on ja minkä niminen/ suunnittelija? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suunnittelijat on Charles ja Ray Eames ja tuoli on Plastic Side Chair DSR !!

      Poista
  4. Kenen biisi tossa videolla pyöri?:) Kiva blogi!

    VastaaPoista

Lukijat