lauantai 5. lokakuuta 2013

Finally

Isi pelasti päivän!! Hän kävi kyselemässä Humacin kaupssa tuosta mun tietokoneen hiirestä ja vika oli kuulemma pattereissa (mitä en todellakaan ymmärrä, koska vaihdettiin patterit kolme kertaa ja kaikki ne oli täynnä ja uusia) niin iskä sitten osti sellaiset uudelleenladattavat patterit mulle joten nyt ei ainakaan oo pattereissa ongelmaa!!

Eilen iltapäivällä olin äidin ja isän kanssa syömässä ravintola Oscarissa. Voisi kyllä sanoa, että ruoka olisi voinut olla vähän enemmän paremman makuista ja ruoan ulkonäkö lautasella ei ollut mitenkään panostettu, joten ei ollut niin hyvä mieli ruokailun jälkeen kuin olisi toivonut :)

Tänään illalla on sitten tiedossa Runner Runner ensi-ilta Santerin ja toisen kaveri pariskunnan kanssa! Sitä ennen kummiskin vielä Elixiassa käymään!


Daddy saved my day!! He went to the store where we bought my computer and asked about the mouse. They said that the problem was in the batteries ( which I don't understand because we changed the batteries three times and every single one of them was new and full) so dad decided to buy these cool batteries which you can reload every time they ran out of energy. So now we know if there comes another problem that the problem isn't in the batteries!!

Yesterday afternoon me, mom and dad went to eat this restaurant called restaurant Oscar. I have to say that the food should have tasted a bit better and they should have put more effort on the presentation. So I didn't feel as happy and satisfied as I thought I would :)

And tonight me, Santeri and a friend couple of ours are going to the movies to see the Runner Runner! But before that I'm going to gym!











Love my babys autumn colored outfit





Found this picture which was taken at summer


My outfit:

Top (ex dress): H&M
Jeans: Topshop
Bag: Zara
Jacket: H&M
Scarf: Acne studios
Shoes: Zara
Bracelets: Gina Tricot, Thomas Sabo & Filippa K


Nora

19 kommenttia:

  1. Ihana Nora! Oot ihan mielettömän kaunis. Btw mist oot ostanu sen kirjotuspöydän mikä näky sun siin huone postaukses? :)

    VastaaPoista
  2. Se ravintola Oscar näkyykin ''Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!'' ohjelman tulevissa jaksoissa :D

    VastaaPoista
  3. Paljon tollanen acnen huivi maksaa?:)

    VastaaPoista
  4. Mistä toi ekan kuvan musta takki on ja sit valkoinen neule viimeisissä kuvissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki H&M ja neule zarasta mutta ei myydä enää:/ joku 4v vanha!

      Poista
  5. Oot niin tyylikäs :) . WAU ei voi muuta sanoa . jos sun vanhemmat ei olisi rikkaita uskoisitko että olisit yhtä tyylikäs. tai meinaan että sulla olisi varaa kaikkeen tollasiin ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) ei sitä koskaan tiedä!

      Poista
  6. mistä toi sun valkoinen neule om :)?

    VastaaPoista
  7. Valkoinen neule mistä ? :)

    VastaaPoista
  8. mistä toi sun h.m takki ? Helsingi ? :)

    VastaaPoista
  9. mistä toi alimman kuvan valkonen neule on:)?

    VastaaPoista
  10. Onk se oscar turus??

    VastaaPoista
  11. Onk teiä talo sii suomen kaunein koti ohjelmas. Ihanko olisin nähny mainokses

    VastaaPoista
  12. onks toi musta pörrö "takki" siis oikeasti takkitakki vai tosi paksu neule? tai esim mistä kategoriasta sen voi löytää hm sivuilta tai kaupasta :P?

    VastaaPoista

Lukijat