lauantai 10. tammikuuta 2015

Love mah fuuur







Hat: From Element/ Everything else is from Zara

Ajattelin nyt, että viimeiset kysymykset Q&A videota varten voi laittaa tänään keskiyöhön mennessä. Postauksen löydät tästä (click)! 

Ja ihanaa ajatella, että koulua enää 10 päivää jäljellä. Täytyy kyllä myöntää, että jännitän koeviikkoa enemmän kuin kirjoituksia. Ilman 75 kurssia en voi valmistua. Minulla tulee kurssit täyteen vasta ensi jakson lopussa. Eli minulla on vielä 4. jaksossa yksi liikunnan kurssi haha! Sen jälkeen on kurssit täynnä ja sitten voin valmistua, jee!

// I have only 10 days of school left which is prettyy amazing. I have to admit that I'm more nervous about this upcoming test week than I am of the A-levels. If I don't have all 75 courses done, I can't graduate. I will have all courses done by the end of next section. I have one sports course left haha! After that I can graduate, yei! 

Nora

5 kommenttia:

  1. Missä ja miten tapasit poikaystäväsi?
    Koetko että et näe ystäväsiäsi niin paljon kun ennen kuin aloit seurustelemaan?
    Kuinka usein näet poikaystäväsi kanssa? Kuinka usein haluaisit nähä?
    Voitko tehdä videon kodistasi?
    Kertoisitko hieman suomen kaunein koti ohjelmaan osallistumisesta?
    Missä asut? Kaukana turustako?
    Milloin poikaystäväsi menee armeijaan?
    Monta kertaa olet seurustellut?
    Ketä perheeseesi kuuluu? Kerro jokaisesta hieman?
    Mistälähtien olet alkanut panostamaan pukeutumiseesi?

    VastaaPoista
  2. Moikka! Haluaisin aluksi kiittää inspiroivasta ja ihanasta blogistasi. Vaikka oma tyylini poikkeaa sinun tyylistäsi kovasti niin ihailen rohkeuttasi ja uskallustasi pukeutumisessa, jatka samaan malliin!!
    Kysymykseni ei oikeastaan nyt liity tekemääsi Q&A videoon, mutta mikäli voit vaan vastata ihan kommenttina niin olisin kovin kovin kiitollinen. Kun sinullahan on se harmahtava aito turkkisi niin muistaakseni olet maininnut lyhentäneesi sitä. Muistatko ollenkaan missä olisit turkkiasi muokannut? Sain nimittäin juuri sukuperintönä itselleni minkkiturkin ja haluaisin muokata sitä vähän itselleni sopivammaksi.
    Kiitos paljon mikäli voit vastata ja hyvää talven jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli raisiossa, mutta en yhtään muista paikan nimeä :-( eikä ole nyt ketäään keneltä voisin kysyä :-( mutta pisti jonnekkin hakuun Raisio ja turkin lyhennys! :-) tuskinpa siellä kovin montaa on.
      Ja ihana kuulla, kiitos paljon xx

      Poista
  3. Onnittelut hienosta turkista!

    Ainakin pk-seudulla Polar turkis ja Turkishuone Valtonen muodistavat turkkeja. Esim. Valtosella minkkiturkin lyhentäminen maksoi n. 100e.

    VastaaPoista
  4. Moi!
    Luin aikaisemmin, että suunnittelit pitäväsi välivuoden. Onko se uus laki vaikuttanut suunnitelmiisi ja miten? Haetko ensi kevään yhteyshaussa?

    VastaaPoista

Lukijat