sunnuntai 4. tammikuuta 2015

2k15



Four super lame pictures from NYE haha!!

Aikaisemmassa postauksessa kyseltiin uudenvuoden mekkoni perään. Se on kertakaikkiaan ihana ja sopi hyvin uudenvuoden juhlintaan. Tilasin sen täältä. Kuolasin vaikka kuinka monen mekon perään, mutta tuohon lopulta päädyin :-) En yhtään älynnyt tehdä mekosta postausta ennen uuttavuotta, mutta nyt tiedätte ainakin tuon sivuston tulevia juhlia varten. Toimitus kesti n. 2-3 päivää mikä oli todella positiivinen yllätys. Odotan tälläkin hetkellä paria juttua postista, mutta niistä postausta myöhemmin!

Uudenvuoden aattona ei tullut otettua hirveästi kuvia - halusin nauttia illasta ja unohtaa kuvaamisen, mutta kyllähän niitä tuli muutama otettua kännykällä :-) Ajattelin eilen, että tänään ryhdistäydyn ja ottaisin jonkin sortin kuvia, mutta aamulla piti herätä "aikaisin" koska S lähti pelireissulle ja heitti minut sitä ennen kotiin. Itselläni ei ole ollut tähän saakka mitään voimia joten tämä päivä taitaa mennä peiton alla sohvalla makoillen. Huomenna on uusi päivä hehe. . .  

Asiasta vohvelirautaan, onko monet teistä tehnyt jonkin sortin uudenvuoden lupauksen? Haluaisin kuulla niitä jos teillä sellaisia nyt on! Itse aloitin vuoden Hesburger ja McDonald's lakon. . . Yritän pysyä kovana haha!


// I got a question in my previous post about my NYE dress. I absolutely love it and it was perfect for the occasion. I ordered it from here. I drooled over many dresses on that website but in the end I wanted that one :-) I don't know why I didn't do a post about this dress BEFORE NYE but at least you know that website for the upcoming parties. The delivery took only 2-3 days which was a really positive surprise. I'm currently waiting for few things to come in the mail but I will do a post about those items later!

I didn't take much photos on NYE - I wanted to enjoy the evening and forget about taking photos for a while but of course I took some with my iPhone :-) Yesterday I thought that today I'm going to be extremely active and do all sorts of things, taking photos for example, but I'm too tired for that. I had to wake up "early" today because S dropped me home before he went to his ice hockey match. So this day I'll be spending on the couch under a blanket. Tomorrow is a new day haha. . . 

On to the next thing, have any of you made any NYE promises for this year? I would love to hear them if you have any! I started this no-Hesburger-or-McDonalds-for-a-year thing. . .  I'm trying to stay tough!

Nora

Ps, mitäs tuumaisitte get ready with me - ja Q&A - tyylisestä videosta tänne blogiin ? :-)

14 kommenttia:

  1. Kaikki videot sulta on toivottuja! :)) olis myös kiva sellainen video, missä oot santerin kanssa

    VastaaPoista
  2. Toi mekko on kyllä sopinut sulle ihan mahottoman hyvin! :)

    VastaaPoista
  3. Tee ehdottomasti :)

    VastaaPoista
  4. Paljon sulls tuli toimituskuluja ton mekon hinnan lisäksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua en yhtään muista :-( mut jos oon vähänki oikees ni jos oot tilaamas sitä mekkoo ni se näkyy siin yhes kohtaa et kui paljo se maksaa! Ja sen pystyt viel peruuttaamaa sen ostoksen

      Poista
  5. Teidän koti on siinä uudessa vares elokuvassa

    VastaaPoista
  6. Katoin ihan samaa siitä mainoksesta :D onko se?

    VastaaPoista
  7. Aivan upea mekko,tykkään! Muutenkin sun blogista ja etenkin asukuviosta saa tosi paljon inspiraatiota :) ja ehdottomasti tee videoita,niitä on aina kiva katsoa

    www.sarajhs.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Hei kun tilasit tuolta paikasta tuon mekon niin menikö se tullin kautta tai tuliko millaiset postikulut ja toimitusaika? :) ihanan mekon oot löytäny!

    VastaaPoista

Lukijat