sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Having some fun

Ajateltiin ottaa vaihteeksi vähän kunnollisimpia kuvia kavereiden kesken. Ystäväni Julia ja Rosalie tulivat hätiin hädän keskellä. Julia teki minulle meikit ja Rosalie otti kuvat. Kiitokset vielä tytöt hirveästi x

// Me and two of my friends thought we could take proper photos for a change. My friends Julia and Rosalie came and help me with the photos. Julia made my makeup and Rosalie took the pictures. Thanks one more time girls x





Cardigan & skirt: H&M





Cardigan, jeans & clutch: Zara





Cardigan: H&M/ Jeans: Zara

Nora

17 kommenttia:

  1. Tosi kivat vaatteet ja kuvauskulmat mut noi silmät on ihan liian tummat sulle, kevyempi meikki korostaa sun hienoja sinisiä silmiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiedän noista meikeistä, ei ne mitkään vakituiset ole hahah! Kunhan vähän leikittiin meikkien kanssa

      Poista
  2. Hienoja kuvia! :) Mistä sun Macbook air on ostettu ja paljon tällä oli hintaa? Olen itsekkin hankkimassa ja miettinyt juuri mistä sen ostaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! En itse henkkoht muista, mutta käy katsomassa Varimportin sivuilta tai ihan Applen kotisivuilta yleisesti! :)

      Poista
  3. Suttuinen meikki kyllä

    VastaaPoista
  4. Ei pahalla, mut semmonen luonnollinen hymy (plus vähän kevyempi meikki) sopii sulle paljon paremmin. Mun mielestä tommonen ilotyttö -meikki ja naaman luonnoton vääntely ja mutristelu ei kyllä sovi yhtään kenellekään :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I know i know, kuten ylempänä mainitsin niin leikittiin meikeillä eikä näitä kannata ottaa hauskanpitoa vakavammin:)

      Poista
    2. Mikä ihmeen mutristelu ja vääntely? En mä vaan huomannut mitään erikoista noissa ilmeissä, höpsö. (Sitä paitsi kai omassa blogissaan saa olla miten lystää).

      Poista
  5. Hei Nora! Olis todella kiva jos millään pystyisit laittamaan kuvakokoa vähän isommaksi, kun kuitenkin olen ymmärtänyt että kamerassa laatua riittää? Kuvat on kamalan pienet ja vaikea katsoa, vaikka sisältö onkin aivan ihana! Taas ihania asukokonaisuuksia, so much inspiration! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuuule, tiedän itsekkin enkä osaa pistää sitä täältä blogin puolelta ainakaan ja kamerastakin olen yrittänyt säätää :-(

      Poista
    2. Picmonkey.comissa saa tosi helposti vaihdettua kuvakokoa, kokeilemalla löytyy oikea koko ja vaikka siihen menee hiukan enemmän aikaa kuvien muokkaamisen yhteydessä on se varmasti sen arvoista :) Yhdistyn monien muiden kommentteihin täällä blogissa: aivan älyttömän ihanaa blogia kirjoittelet ja sun tyyli on käsittämättömän upea - keep going girl!

      Poista
    3. okei kiitos vinkistä!! Ja kiitos ihana xx

      Poista
  6. Onks sun air 11 vai 13:-)

    VastaaPoista
  7. Mä en henk.koht. nyt kyllä ymmärrä mitä ihmeen ilotyttö-meikkiä ja naaman vääntelyitä jotkut näissä kuvissa näkee? :D Mun mielestä juur mahtavia kuvia!! Voisin hyvin kuvitella vaikka johonkin muotilehteen tms! Vau, aivan upeita otoksia ja kaunis "malli"! :)

    - Pauliina / All The Little Royals

    VastaaPoista

Lukijat