keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Fatigue

Anteeksi tämä pieni tauko postausten välillä. Olin tuossa pari päivää sitten hieman kipeä ja kuten varmasti kaikki lukiota käyvät tietävät niin nyt alkoi koeviikko (tai siis huomenna ensimmäinen koepäivä). Ja mikäs muukaan kun minulla uskonto siellä ensimmäisenä, ai ettäää. . . Ei siinä muuten olisi mitään, mutta uskonto ei kiinnosta yhtään ja opettajani kyseissä aineessa on ehkä liian ''Jeesusteleva'', jos kaikki ymmärtävät mitä tarkoitan (en tarkoita pahalla ja jos joku loukkaantui, syvimmät pahoitteluni).

Väsymys ja henkinen uupumus koeviikkoon laskevat myös kummasti motivaatiota lukemiseen. Mutta silti pysyn positiivisena ja teen parhaani ja se riittää itselleni, eihän sen kenelle muulle tarvitsekkaan riittää! Tätäkin päivää piristi kummasti, kun haettiin Santerin kanssa hieman karkkia. Myös tieto siitä, että perjantaina ei ole koetta piristää huomattavasti! Tsemppiä kaikille lukiolaisille koeviikkoon ja abeille; enää näitä muutama vain jäljellä!! Jesshhhhh


// I'm sorry about this little break between the posts. I was a bit sick few days ago and the test week starts tomorrow. My first test will be on religious education oh gooosshhh. . . It would be a bit nicer if I would be more interested about it and my teacher on this specific course is too ''Praise the Lord'' type of person, if you know what I mean (I don't mean anything bad with this and if I hurt somebody's feelings I'm deeply sorry).

The fatigue and the exhaustion towards this test week descends my motivation for reading. But I'm trying to stay positive and I'll do my best and that is enough for me, well I mean it is not supposed to be enough for anyone else! Me and Santeri went to get some candy today and that cheered me up surprisingly much. Also the knowledge about Friday, I don't have school then, cheers me up too! Good luck to everybody with tests; we can do thiisssss!!



Shoes: Zara, 39€

Nora

7 kommenttia:

  1. sun postauksia on aina niin kiva lukee saa heti paremnalle tuulelle!!:) voisikko tehä jonku postauksen sun vaihtovuodesta ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööö? Ei nora oo ollu vaihdossa:D

      Poista
    2. Joo siis olin kielikurssilla :-) en vaihdossa! Ja voin mä siitä joitakin kuvia laittaa :-)

      Poista
  2. "Kaikki lukiota käyvät tietävät että alkoi koeviikko" mutta ei kaikissa lukioissa nyt ole koeviikkoa, meillä se loppui viime viikolla :)

    VastaaPoista
  3. Aijaa noniin! Teillä oli sitten vähän aikasemmin, kiva että se on nyt ohi :-)

    VastaaPoista
  4. Ihanat kengät. Mihin vuoden aikaan ne sopivat, kun kantapää on aukinainen, ei ilmeisesti kovin kylmälle ilmalle sopivat, vai? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat! Mun mielestä syksyllä, keväällä ja kesällä ja EHKÄ talvella, pitää testata nyt kun se tulee haha :-p

      Poista

Lukijat