maanantai 17. marraskuuta 2014

Tallinn

Oli sitten aivan ihana viikonloppu. Ihana seura, ihanat kaupat, ihanaa ruokaa ja ihanat maisemat (vaikka harmaata sielläkin oli). Tosin päivät menivät todella nopeasti: molemmista päivistä suurin osa meni matkusteluun. Kuvia tuli otettua tällä kertaa yllättävän vähän - luulenpa, että syynä tähän oli enimmäkseen sää. Ulkona ei tee mieli ottaa hirveästi kuvia kun on ihan harmaata ja vilpoista. Anyways, nyt alkaa taas koeviikko minulla ja yritän silti tehdä normaaliin tapaan postauksia :-) Onneksi on vain enimmäkseen kielikokeita latinaa ja ranskaa mm., mutta kyllä tästä selvitään!

// I had a wonderful weekend. Lovely company, lovely stores, lovely food and lovely landscapes (even though the weather was really cloudy, grey and cold). The days went really fast: the reason for that is mainly traveling half of the day on both days. We took pictures surprisingly little this time - I think it was because of the weather. I don't like to take pictures outside when it's grey and chilly. Anyways, my test week starts on Wednesday but I will try to do posts as normally as I can :-) Luckily I have mainly language tests, latin and french for example. I will get through this!







Nora

12 kommenttia:

  1. Moikka! Valmistuit lukiosta viime keväänä? Mitä olet tehnyt nyt lukion jälkeen, tai jos valmistut vasta nyt, mitä ajoit tehdä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valmistun nyt ensi keväänä ja aion pitää välivuoden ja hakea töihin :-)

      Poista
  2. Mistä toi sun karvatakki on? onko se aito turkki? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on UFFista :-) ja on aito

      Poista
    2. Onpa vastenmielistä että käytät aitoa turkista. Eikö sua muutenkaan yhtään huolestuta ympäristömme huono tilanne, jota edesautat tuolla järjettömällä materian haalimisella?

      Poista
    3. kuten sanoin, se on UFFista joka on paljon ekologisempaa kuin kaupasta uuden ostaminen :-) ja tuo on jo muutaman vuoden vanha

      Poista
  3. Heii kun olit tuolla Virossa ni onko Brandy Melville vielä siellä jossain? :)

    VastaaPoista
  4. Mitä sait ylppäreistä? Olitko tyytyväinen?

    VastaaPoista
  5. Onko noi moschinon sneakersit !! Ja on Brandy Melville vielä siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole! Ja en usko :o milloin kävit? Koska siinä kohtaa missä se ennen oli niin se on tyhjä

      Poista

Lukijat