perjantai 17. lokakuuta 2014

Autumn in the city

Siis miten vain muutaman päivän sisällä lämpötilat ovat laskeneet näin paljon?! Tälläkin viikolla joka aamu on aurinko paistanut ja olen ollut varma, että lämpötila on vähintään +15! Tänään se kylmä ja karu (kirjaimellisesti) totuus iski päin kasvoja kun lähdin aamupäivästä käymään kaupassa. Aurinko paistoi joten oletin jälleen, että lämpöä olisi yli kymmenen asteen, mutta ulos astuttuani silmiin ja kurkkuun pisti jäätävän kylmä ilma. Autonkin lämpömittari näytti +4 astetta. . Ei enää kauan kunnes lumihiutaleitakin alkaa sateleimaan tänne. 

Ja ainiin hyvää syyslomaa kaikille! Rentoutukaa mahdollisimman paljon. Minä ja Santerikin olemme nukkuneet todella pitkään ja vain makoilleet ja pelailleet vähän Wii:tä, jonka kaivoin pitkästä aikaa kaappien uumenista (se on yllättävän addiktoiva haha)!

// I just can't understand how the temperature has dropped so low within these few days?! The sun has been shining every single morning this week and I have been absolutely certain that the temperature has been at least +15 every day! But today the cold and harsh (literally) fact hit to me when I went to the store this morning. The sun was shining so I assumed that it would be no less than +10 degrees, but when I stepped outside the cold air just hurt in my eyes and throat. My cars thermometer showed it was +4 degrees outside. . . It won't be too much longer until the snowflakes will start falling in here.




















Hat: Asos/ Cardigan & Top: Zara/ Scarf: Akne/ Bag: Marc Jacobs/ Shoes: H&M





Nora

13 kommenttia:

  1. Kiva saada kerrankin kuvia jostain muualta kun kotipihalta. Tosi kivoja nämä. :-) Millos se iso juttu mahtaa tapahtua tänne blogiin?? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :-) sanos muuta... ei mitään hajua.. aika paljon myöhässä on :///

      Poista
    2. Siirrytkö johonkin portaaliin?:)

      Poista
  2. Niin millä teet sun videot? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän macbook airin omaa videon muokkausohjelmaa; iMovieta :-) se on jokaisessa applen koneessa valmiina!

      Poista
  3. Hei oletko saanut jo ajokortin? Ja auton?:) kun mainitsit postauksessa auton lämpömittarin..

    VastaaPoista
  4. Voisitko joskus kertoa tai laittaa kuvia sun tyylistä esim. yläasteella? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää on kiva postausidea! :)

      Poista
    2. en usko, että minulla on hirveästi kuvia enää jäljellä - olen poistanut melkeinpä kaikki näiden tietokoneiden vaihtojen yhteydessä :-(

      Poista
  5. Ois kiva nähä sun auto silleen sun vieressä haha jos ymmärrät mitä tarkotan haluisiks näyttää sun auton? :)

    VastaaPoista
  6. Kivoja kuvia ja ihana postaus :) Ja hei, ihan vinkkinä, jos lainaat muiden kuvia (kuten toi mun), niin kannattaa mainita kenen ottamia/omaisuutta ne kuvat on. Mua ei siis haittaa, että mun kuva on tuolla, se on niin hauska ja annoin Reetallekin luvan käyttää sitä.. Mutta jotkut on tosi tarkkoja siitä, että heidän kuvia ei kopioida ilman lupaa/ilman lähdettä.

    VastaaPoista

Lukijat