torstai 11. syyskuuta 2014

All black vol. 2

Nyt on ensimmäinen vaihe englannin ylioppilaskirjoituksista ohi; nimittäin kuuntelu. Täytyy sanoa, että ärsyttää. . . En ole ikinä ollut hyvä kuunteluissa ja tässä se sitten kostautui jälleen. Toivon vain, että kirjallinen osa menee paremmin. Ehkä eniten muutenkin kielten opiskelussa ärsyttää se, että se on ihan erinlaista miten puhut sitä tosi elämässä ja miten sitä koulussa opetetaan. Nykyinenkin englannin taitoni riittäisi vaikka kuinka pitkälle!! Se on kyllä niin pilkun viilaamista joka ikisessä kielessä, mutta kai sen niin pitää olla. . . Ärsyttää vain. Muuten kaikki menee tällä hetkellä molto bene!

Eilen Turkuun avattiin Burger King ja arvatkaa ketä oli heti siellä jonottamassa; no minä ja Rosa tietenkin. Jonotettiin hieman yli 10min (joka oli huomattavan paljon lyhyempi aika verrattuna stadin 40min jonoon). Ja tosiaan nuo kengät jotka ovat noissa kuvissa ovat aivan järkyttävän ihanat! Miinuksena vain on, etten ole voinut tänään kävellä normaalisti, koska molemmat kantapääni ovat aivan auki. Sellaista se aina on uusien kenkien kanssa!

// Now the first step of english A-levels are done; the listening comprehension. I must say that I'm really annoyed. . . I've never been good at listening comprehensions and of course this one didn't go so well either. I'm just hoping that the textual part would go better. And maybe the most annoying thing in learning new languages is that they teach it waaaaay differently than you would speak it in real life. My current english skills are actually quite good in real life!! I'm just so annoyed. But otherwise I'm doing molto bene!

Yesterday Burger King opened in my hometown and guess who were there in the line right away; me and Rosa of course. We queued for over 10 minutes (which is nothing compared to the 40minutes me and Santeri waited in Helsinki last spring). Oh and also those shoes, which I'm wearing in the pictures, are simply gorgeous!! The only minus is that I can't walk properly because they gave me the biggest blisters ever. But it's always like that when you buy new shoes, I guess.








If you don't know what perfume you should buy next; 
I'm cheering for this beauty over here! Try it!!
(Marc Jacobs Eau So Fresh)


Oh and I thought you might want too see this. . .
It's my masterpiece (not haha) 
From my instagram account: norriporri


Nora

14 kommenttia:

  1. Hei sairaan kiva laukku! Mistä toi on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuolla kuvassa se lukee mutta zarasta :)

      Poista
  2. Mitä söit burger kingissä ja oliko hyväääääää?? x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. whopper aterian ja oli tietenkin :p mikä kysymys (;

      Poista
  3. Hei mistä toi laukku on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuolla kuvassa se lukee mutta zarasta :)

      Poista
  4. Samaa mieltä noiden kielten kanssa, ärsyttää tuollainen pilkunviilaaminen!! Vaikka tietää et pärjäis tosielämässä kielten kanssa, niin nää koulun on nii eri asia...ps tuo hajuvesi on aivan paras !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep just sitä!! Murr... Hihi nii on :')

      Poista
  5. Mitä sat kuuntelusta? :)

    VastaaPoista
  6. joo noi kielten kokeet on ihan perseestä.. Ei mittaa konkreettista taitotasoa kyl yhtään!! Mut sulla on aivan upee asu! vautsi! Ihmettelen ettet voittanu sitä tähtistailaajakisaa, nä sun kaikki asut on vaan niin upeita! Yksinkertaisia mut silti tosi omaperäisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hep just sitä!! Voii kiitos ihana :') x

      Poista
  7. Ihana postaus taas kerran ♥ mitä mieltä oot muuten kylie jennerin tyylistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ihana x se on tosi ihana! niin omaperäinen

      Poista

Lukijat