maanantai 8. heinäkuuta 2013

Trill it on the rocks

Viime viikonloppu meni kyllä todella nopeasti! Olin siellä Ruisrockissa koko viikonlopun ja oli kyllä todella hauskaa ja sain nähdä mahtavia bändejä ja kaikkia ihania kavereita!! 
 
Tää päivä on ollut sit taas tosi lyhyt; herättiin Santerin kanssa vasta puoli kaksi päivällä ja käytiin Rosan kanssa super nopeasti kaupungilla ja ottamassa kuvat :) Voin vaikka tehdä jonkin näköisen postauksen viime viikonlopusta tässä muutaman päivän sisällä!
Tässä nyt mun päivän asua ja sitten Rosan asua, jonka minä taas valitsin omasta vaatekaapistani :)

 
Last weekend went by so fast! I was at the Ruisrock music festival throughout the weekend and it was so much fun and we went to listen some really great artists and I met all my lovely friends!!
 
This day on the other hand has been extremely short so far; me and Santeri woke up 1:30pm and then me and Rosa went to downtown really quick and took some photos after that :) I can do some sort of post about the Ruisrock!

But here is my outfit of the day and Rosas also. I picked her clothes again from my closet :)











On me:
 
Top: H&M/
Shorts: Zara/
Blouse: Carlings/
Bag: Zara/
Shoes: Zara
 
On Rosa:
 
Top: Zara/
Shorts: Zara/
Shoes: From Nilsson/
Beanie: Asos
 
Nora

18 kommenttia:

  1. En nyt tarkoita tätä mitenkään pahalla, joten pahoitteluni jo etukäteen jos tämä siltä kuulostaa. Olen vaan miettinyt, että miksi aina valitset Rosan vaatteet ja vielä omasta kaapistasi? Eikö hän itse osaa pukeutua vai haluaako vain näyttää sinulta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis yleensä ollaan meillä ja rosalla on aina sellaiset lököily vaatteet kun hän tulee meille eikä jakseta käydä heillä niin valitsen siitä hänelle sitten jotku vaatteet ihan huvin vuoksi :) rosa osaa pukeutua todella hyvin mutta hän ei vaan välillä jaksa valita vaatteita niin mä valitsen hänen puolesta :)

      Poista
  2. Mistä noi aurinkolasit on ku sulla on yhdes kuvassa?(:

    VastaaPoista
  3. Asuuko Rosa lähellä teitä?:)

    VastaaPoista
  4. Onko Rosalla blogia? :) oot tosi kaunis ja sulla on ihania vaatteita!! Terkuin Rosan kaima :D

    VastaaPoista
  5. Ketkä oli sun mielestä parhaita esiintyjiä ruississa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Macklemore, karri koira, hurts ainakin! :)

      Poista
  6. wow oot tosi luonnonkaunis ja rakastan sun tyyliä!! <3 Oon seuraikkut sua paljon instagramissa, mutta vasta nyt siirtynyt lukemaan sun blogia niin minkä ikänen sä oot? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :') xx oon 16 mutta täytän syyskuussa 17 :)

      Poista
  7. oon lukenu sun blogii vaiks kui kauan ja rakastun joka kerta uudestaan!! sulla on tosi sulonen ääni noissa ig videoissa ja ihana tyyli 😘

    VastaaPoista
  8. tyylis on lyömätön <3

    VastaaPoista
  9. ootteko viel kaverei saran kanssa?

    VastaaPoista

Lukijat